keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lisää hypittävää musiikkia

Diskoteekinpuoleisesta musiikista oli puhetta jo toukokuussa Tromssan parhaiden helteiden alla. Vaikka lumi- ja vesisateen perusteella kesä näyttäisi väistyvän takavasemmalle, riittää elektron puolella ammennettavaa.

1. Tällä viikolla NRK on nostanut Ukas Urørt -jalustalle materiaalia, jonka luulisi saavan ranskalaistuottajat soittamaan perään ja pyytämään tyylinsä takaisin: Norjalainen Hndmade pakottaa mainitsemaan Daft Punkin ja Kavinskyn tässäkin postauksessa. Vertailuryhmään lisättäväksi P3-kanavalla mainittiin vielä Chromeo ja David Hasselhoff.



2. Toinen norjalainen tapaus on Hubbabubbaklubbin Mopedbart, joka on soinut pitkin vaihtokevättä päässä vaihtelevalla tiheydellä. Mitään järkeähän kappaleessa ei ole. Jos jokin, niin tämä on sitä hypittävää kamaa.


3. Jos viimeksi esitelty マクロスMacross 82-99 muuten kaipaa jatkoksi vielä lisää vaporwavea kesän ehkä joskus lämmetessä, voi viileennystä hakea Saint Pepsin valikoimasta. Cherry Pepsi on kappaleita, jotka kuulostavat tutuilta jo ensikuulemalla.




4. Heitetään soppaan vielä Tôg, koska samaan suuntaanhan tässäkin liikutaan. Kappale Når me våkne opp imårå tuli bongatuksi HISS!G-lehden kehuista. Hndmaden ja Hubbabubbaklubbin tapaan myös Tôg tulee Oslosta. Lisäpisteitä norjaksi laulamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti