lauantai 19. huhtikuuta 2014

Sattumanvaraisia

Vaikka pääsiäisen molemmin puolin on varsinaisesta opetuksesta lomaa, ovat kädet oleva täynnä työtä vielä ensi viikollakin. Pöydällä on tällainen projekti: 15 sivua tutkimusta norjan murteista norjaksi. Puolikas kandi kielellä, jota olen puhunut alle 4 kuukautta, tämä paha? Itse asiassa ei. Tein vähän ennakkovalmisteluja, ja tiedän jo nyt homman hoituvan kotiin, kunhan vaan saa itsensä piiskattua kirjoittamaan puhtaaksi loputkin.

Näin pääsiäisen ja lauantain kunniaksi saa ehkä kuitenkin riekkua hetken postailemassa kaikkea sattumanvaraista ympäri internetiä. Siispä, eh, asioita, joita halusin postailla:

1. Café Bodega aukeaa taas pääsiäisen jälkeen. Mietimme tuossa juuri eilen, miten saisimme mainostettua paikkaa enemmän, nyt kun rymsteeraamalla tilaakin tuli vähän lisää. Kehittelemme varmaan mainosjulisteita yms. sälää. Itse asiassa hahmottelinkin Tammikuussa jo yhden pinon sellaisia, mutta painattamisesta päätöstä ei ole vieläkään tehty. Hah, tervetuloa Bodegaan, meillä elämä on hidasta, mutta vohvelit tulevat nopeasti!



2. Runoyhdistys palaa myös raiteilleen ensi viikolla. Viimeksi teemana oli internet kaikissa outouksissaan:


3. Vindöga-lehti tulee taas jossain vaiheessa. Turun yliopiston pohjoismaisten kielten opiskelijoiden toimittama julkaisu on kevään numeron osalta työn alla. Myös minä olen jossain muodossa mukana. En tosin kirjoita mitään vaihdosta, vaan tanskalaisen Michael Katz Krefeldin uutuusdekkarista Langenneet. Jos Silta-sarjan kolmannen tuotantokauden odotus tuntuu pitkältä, voi tanskalais-ruotsalaisen poliisiyhteistyön hankaluuksiin palata uuden dekkarisarjan ensimmäisen teoksen kanssa. Ihmiskauppaa käsittelevä juoni on pohjoismaiseen tyyliin synkkä ja yhteiskuntakriittinen. Krefeld kävi muuten juuri ennen pääsiäistä Suomessa. Onnea, jos satuitte näkemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti